Boka våra kunniga föreläsare

och konsulter

 

 

 

 

 

 

 

 

Behöver ni en inspirerande föreläsare till ert företagsevent? 

Emil Molander

Emil Molander

Svenska språket på jobbet

Emil berättar informativt och evidensbaserat om språkets betydelse för arbete och karriär. Med flera års erfarenhet av undervisning i såväl fysisk och digital form och av att skapa specialinriktade kursprogram i yrkessvenska. Han har särskild kompetens inom sjukvårdssvenska för legitimationsyrken.

Emil är den perfekta talaren för landsting och sjukhus som önskar förbättra förutsättningarna för bättre integration av utländsk personalstyrka samt utbildningsanordnare med behov av att utveckla sina kursprogram. 

Sofi Tegsveden Deveaux

Sofi Tegsveden Deveaux

Svensk kultur utifrån

Sofi vänder ut och in på det vi svenskar upplever som självklart när hon berättar om svensk kultur och arbetsplatskultur som den upplevs av någon från en annan kultur. Med verkliga exempel och skarpsinnig humor sätter hon fingret på det typiskt svenska och går sedan vidare till hur värderingar, vanor, kommunikationsmönster och förväntningar hänger ihop, och hur man som svensk arbetsgivare och kollega kan förbättra kommunikation och samarbete med utländska kollegor och praktikanter.

Ett nyttigt och underhållande inslag till ert företagsevent med tema mångfald, integration, inkludering eller svenskhet.

Gör ditt textmaterial tillgängligt

Produktion och redigering

 

Vi anpassar din externa och interna kommunikation för en publik som behöver läsa enklare svenska. Våra erfarna konsulter har flerårig erfarenhet av att framställa material för målgrupper från alla bakgrunder och kan även integrera laterala krav som till exempel SEO.

  • Interna dokument
  • Avtal och mallar
  • Instruktioner och manualer
  • Webbsidor
  • Nyhetsbrev
  • Marknadsföring